Croque & Destroy
Ingrediënten
Benodigdheden
Bereiding
Verwarm de bolognaisesaus
- Giet de bolognaisesaus in een steelpan en verwarm de saus op laag vuurtje. Roer af en toe om het aanbranden te voorkomen.
Bereid het briochebrood voor de croques
- Snijd het briochebrood in dikke plakken.
- Besmeer de buitenkanten van de plakken met een dun laagje boter voor een krokante, goudbruine korst.
- Besmeer de binnenkanten van het briochebrood met een laagje graanmosterd, afhankelijk van jouw gewenste smaak.
Maak de croques
- Leg op een helft van het brood een plakje kaas.
- Voeg plakjes ham naar keuze toe.
- Leg dunne schijfjes tomaat op de ham.
- Dek af met nog een plak kaas en bedek terug met een de andere helft van het briochebrood
Bereid de microgroenten salade
- Plaats de microgroenten in een kom en voeg een scheutje olijfolie en het sap van een citroen toe.
- Meng alles voorzichtig door elkaar en zet de salade opzij.
Bak de croques
- Verhit een steelpan op middelhoog vuur.
- Leg de croques in de pan en bak ze aan beide kanten totdat het briochebrood goudbruin is en de kaas volledig is gesmolten.
- Draai de croques halverwege voorzichtig om.
Serveer
- Plaats de croques op een bord.
- Leg de microgroenten salade bovenop de croques.
- Serveer de warme bolognaisesaus apart in een potje. Geniet!